حضور نماینده اسبق آمریکا در امور ایران در دولت بایدن-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

حضور نماینده اسبق آمریکا در امور ایران در دولت بایدن

نماینده دولت پیشین آمریکا در امور ایران توسط رئیس جمهور کنونی این کشور به عضویت کمیسیون مشورتی دیپلماسی عمومی آمریکا در آمد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۶۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه «الیوت آبرامز» را به عنوان عضو کمیسیون مشورتی دیپلماسی عمومی آمریکا منصوب کرد.

 

آبرامز هفته پیش چند مطلب در انتقاد از سیاست دولت بایدن در قبال فلسطین و رژیم صهیونیستی نوشته بود.

 

الیوت آبرامز همچنین یکی از اعضای دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا بوده است. وی در دوره‌ای، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران بوده است. وی همچنین مدتی نماینده ویژه واشنگتن در امور ونزوئلا بود.

 

آبرامز در دولت ترامپ سیاست فشار حداکثری دولت آمریکا علیه ایران را به پیش می‌برد. ترامپ که به صورت غیرقانونی از برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به برجام خارج شده بود، مدعی بود که با تحت فشار قرار دادن تهران، توافقی که به زعم آمریکا بهتر خواهد بود، حاصل خواهد کرد.

 

خروج آمریکا از برجام در حالی بود که ایران به تمامی تعهدات خود تحت این توافق بین‌المللی پایبند بوده و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز چند بار پایبندی ایران به این توافق را تایید کرده بود این در حالی بود که ایران همچنان از مزایای کامل این توافق بین‌المللی که به تایید شورای امنیت سازمان ملل رسیده بود، محروم مانده بود.

 

پس از خروج آمریکا از برجام، ایران تا چند ماه همچنان به طور کامل به این توافق پایبند مانده بود و منتظر وعده‌هایی ماند که کشورهای اروپایی به ایران درباره جبران خروج آمریکا از برجام داده بودند.

 

اما کشورهای اروپایی نیز با بدعهدی، هیچ اقدامی برای انتفاع ایران از مزایای برجام انجام ندادند و سرانجام ایران طی چند گام، تعدادی از تعهدات خود بر اساس برجام را کاهش داد./ فارس

ارسال نظر