حضور نماینده اسبق آمریکا در امور ایران در دولت بایدن-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

حضور نماینده اسبق آمریکا در امور ایران در دولت بایدن

نماینده دولت پیشین آمریکا در امور ایران توسط رئیس جمهور کنونی این کشور به عضویت کمیسیون مشورتی دیپلماسی عمومی آمریکا در آمد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۶۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه «الیوت آبرامز» را به عنوان عضو کمیسیون مشورتی دیپلماسی عمومی آمریکا منصوب کرد.

 

آبرامز هفته پیش چند مطلب در انتقاد از سیاست دولت بایدن در قبال فلسطین و رژیم صهیونیستی نوشته بود.

 

الیوت آبرامز همچنین یکی از اعضای دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا بوده است. وی در دوره‌ای، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران بوده است. وی همچنین مدتی نماینده ویژه واشنگتن در امور ونزوئلا بود.

 

آبرامز در دولت ترامپ سیاست فشار حداکثری دولت آمریکا علیه ایران را به پیش می‌برد. ترامپ که به صورت غیرقانونی از برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به برجام خارج شده بود، مدعی بود که با تحت فشار قرار دادن تهران، توافقی که به زعم آمریکا بهتر خواهد بود، حاصل خواهد کرد.

 

خروج آمریکا از برجام در حالی بود که ایران به تمامی تعهدات خود تحت این توافق بین‌المللی پایبند بوده و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز چند بار پایبندی ایران به این توافق را تایید کرده بود این در حالی بود که ایران همچنان از مزایای کامل این توافق بین‌المللی که به تایید شورای امنیت سازمان ملل رسیده بود، محروم مانده بود.

 

پس از خروج آمریکا از برجام، ایران تا چند ماه همچنان به طور کامل به این توافق پایبند مانده بود و منتظر وعده‌هایی ماند که کشورهای اروپایی به ایران درباره جبران خروج آمریکا از برجام داده بودند.

 

اما کشورهای اروپایی نیز با بدعهدی، هیچ اقدامی برای انتفاع ایران از مزایای برجام انجام ندادند و سرانجام ایران طی چند گام، تعدادی از تعهدات خود بر اساس برجام را کاهش داد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار